Groothandel kantoorartikelen

Groothandel kantoorartikelen

4 min lezen

Groothandel kantoorartikelen

Een kantoor inrichten lijkt op het eerste gezicht heel eenvoudig. Er zijn immers door de hele wereld talloze kantoren met bureau’s, stoelen, kasten etc. die uitstekend functioneren. Of kan het beter? Met steeds meer werknemers die achter de computer werken in plaats van fysiek werk verrichten ontdekken we als samenleving dat kantoorgebouwen vaak niet optimaal ingericht zijn. Als leverancier van kantoorartikelen en gaming accessoires krijgen we steeds vaker de vraag of we mee kunnen denken met de selectie en aanschaf van kantoorbenodigdheden. Een vraag waar we graag samen  een passend antwoord op vinden, samen als B2B leverancier met oog voor werkgever én werknemer. Als je goed zit (of staat) dan werk je beter. Wij zijn de groothandel in bureaustoelen en verwante artikelen voor op kantoor die graag met de klant samenwerkt om een passende oplossing te vinden.

Hoe richt je een kantoor in?

In de Verenigde Staten is het concept van de ‘cubicle’ jarenlang de standaard geweest. Een kantoor werd onderverdeeld in kleine hokjes waar medewerkers afgeschermd hun werk moesten verrichten. Het uitgangspunt was efficiënter werken met minimale afleiding. Als concept leek het vanzelfsprekend maar als je rekening houdt met de mensen die er werken komen de minpunten direct naar voren. Die kleine ruimten voelen claustrofobisch aan en van teamgeest is geen sprake als iedereen in zijn of haar eigen hokje moet bivakkeren. Kantoorinrichting is de balans vinden tussen functionaliteit, productiviteit en ook zeker menselijkheid. Als leverancier van kantoorartikelen zien we veel producten voorbij komen. Sommige artikelen zien er mooi uit maar ze passen gewoon niet binnen een professionele omgeving. We helpen bedrijven graag de juiste keuzes te maken, een standaard oplossing is er namelijk niet. Net zoals een bureaustoel verstelbaar is moet een kantoor als een jas passen bij de gebruiker. Denk aan aandachtspunten als:

 • Beschikbare ruimte in het pand
 • CAO en ARBO regels
 • Ontlasten van fysieke inspanning
 • Vermijden van stress
 • Ventilatie en luchtkwaliteit bewaken
 • Ruimtelijke indeling
 • Relatie tussen lengte, breedte én hoogte ruimte
 • Kabels leggen en wegwerken

Met een modulaire kantoorinrichting kun je snel inspelen op nieuwe situaties zonder hoge kosten te maken. Meer weten? Neem dan contact op met onze specialisten.

Gamification van kantoorbenodigdheden

Alles lijkt wel een spelletje tegenwoordig. Is dat nieuw? Nee hoor, we sparen al jarenlang zegeltjes in de supermarkt en ‘spelenderwijs leren’ is zeer effectief gebleken om inzicht bij leerlingen te bevorderen. Kun je dit soort ‘gamification’ toepassen op kantoorbenodigdheden? Naast groothandel in bureaustoelen, bureaus en accessoires voor zakelijk gebruik hebben we ook veel ervaring met producten voor gamers. Dit is een heel andere doelgroep waar bedrijven wel veel van kunnen leren. Zo kan een gamer optimaal presteren als de omgeving comfort biedt. Denk aan een stoel die lekker zit, een bureau met kabels die netjes weggewerkt zijn en een muis / keyboard combinatie die nauwkeurige handelingen mogelijk maakt. De juiste hulpmiddelen bepalen winst of verlies in een game waar iedere milliseconde telt. Wat kunnen we daarvan leren als leverancier van kantoorartikelen?


Om te winnen in games zijn ‘upgrades’ van belang. Dit stelt je in staat om hoger te springen, meer te incasseren of meer punten te verzamelen. Kantoorbenodigdheden zijn upgrades in het echte leven, denk bijvoorbeeld aan ergonomische bureaustoelen. Een goed design maakt het prettiger om langere tijd te zitten en werken. Zo kan de werknemer betere prestaties verrichten. Daarnaast ligt de kans op uitval vanwege lichamelijke klachten lager wat voor een bedrijf uiteraard ook van belang is. Niet iedereen heeft dezelfde behoeften, daarom kan er maatwerk worden geleverd. De kaders van de wet zijn daarbij een goed uitgangspunt maar die houden geen rekening met de bedrijfsresultaten. Als partner in kantoorbenodigdheden gaan we verder dan ergonomie en CAO regels, we kijken heel praktisch naar wat een bedrijf nodig heeft, wat het budget is en hoe we samen tot betere (bedrijfs)resultaten kunnen komen. Denk aan innovatieve opties als dropshipping van kantoorartikelen.

Dropshipping kantoorartikelen

Een groothandel van bureaustoelen kan stoelen leveren aan de retail en daar houdt het doorgaans mee op. Als leverancier van kantoorartikelen aan zowel consumenten als bedrijven kennen we alle stappen van de keten. Zo kunnen we de tussenhandel bedienen met bijvoorbeeld dropshipping van kantoorartikelen. Hoe werkt dit? De verkoper van een winkel of een interieurdesigner krijgt de opdracht om een kantoor in te richten. Een expert maakt de plannen en stelt op basis van een breed scala aan producten een configuratie samen. Deze producten worden direct bij ons besteld en wij zorgen voor de levering. Dropshipping van kantoorartikelen werkt geheel transparant voor de klant. Jij levert de dienst, wij regelen de levering. Zo maken we de keten van fabrikant tot klant meer efficiënt.

Meer weten over onze dropshipping kantoorartikelen? Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.


Blog posts

 • Gamestoel versus Bureaustoel: De Ultieme Vergelijking

  , door Niels Schouten Gamestoel versus Bureaustoel: De Ultieme Vergelijking

  Lees meer 

 • De ultieme upgrade voor gamers: waarom een comfortabele gamestoel je prestaties boost

  , door Zino van Velzen De ultieme upgrade voor gamers: waarom een comfortabele gamestoel je prestaties boost

  Lees meer 

 • Geniet van comfort en prestatie met ergonomische gamestoelen

  , door Zino van Velzen Geniet van comfort en prestatie met ergonomische gamestoelen

  Lees meer 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.