Over Game Hero

Game Hero B.V. is een toonaangevende ontwikkelaar van hoogwaardige gaming accessoires. Bij ons vind je een ruim assortiment aan ergonomische game- en bureaustoelen. Met allemaal verschillende eigenschappen maakt Game Hero het mogelijk voor digitale atleten om op hun best te presteren.

Naast het ruime assortiment aan comfortabele stoelen biedt Game Hero ook een assortiment aan accessoires aan. Zo zijn er verschillende monitoren te vinden, zowel curved als normaal. Ten slotte zijn er ook verschillende sta- zitbureaus als hoogwaardige gamingbureaus in het kwalitatieve assortiment opgenomen. Dit complete assortiment wordt aangeboden in de Benelux en Duitsland.

Game Hero heeft in een korte tijd een basis opgebouwd van trouwe en gepassioneerde klanten. Dit is mede mogelijk door de hoge kwaliteit producten die Game Hero aanbiedt. Onze missie is streven naar absoluut comfort met innovatieve meubels en accessoires.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag. De klantenservice vormt de fundering van het bedrijf. Ons streven hierbij is 100% klanttevredenheid. Deze visie vertaalt zich in goede beoordelingen van klanten op onze website en marketplaces.

Waarom kies jij voor Game Hero?

  • Onze producten zijn gemaakt van de meest duurzame materialen, dit zorgt er voor dat er zo min mogelijk grondstoffen worden verbruikt. Zo gaan onze producten langer mee dan soortgelijke producten. 
  • We zijn toegewijd om artikelen van de hoogste kwaliteit aan onze klanten te leveren. Elk artikel wordt door onze vakkundige medewerkers voor verzending gecontroleerd op mankementen of op incompleetheid van het artikel. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over uw bestelling.
  • Onze bezorgservice is goed georganiseerd, gericht op de snelste bezorg snelheid en volledig GRATIS.
  • Naast artikelen van de hoogste kwaliteit is de klantenservice van onschatbare waarde. Daarom staat dit ook bij ons hoog in het vaandel. We bieden daarom een 100% tevredenheids-garantie en een professionele klantenservice voor en na je aankoop, zodat je zorgeloos kunt shoppen.

Partners

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.