etourbeleid bij Game Hero

Bij Game Hero staat jouw tevredenheid voorop. We zijn trots op de kwaliteit en service die we bieden en willen ervoor zorgen dat je altijd tevreden bent met je aankopen. Mocht een product niet helemaal naar wens zijn, dan hebben we een duidelijk en eenvoudig retourbeleid opgesteld.

Hoe werkt ons retourbeleid?

 1. Geldigheid: Je kunt een product tot 30 dagen na ontvangst retourneren.
 2. Contact: Laat ons weten dat je een product wilt retourneren door contact op te nemen via e-mail of telefoon. Vermeld je bestelnummer en de reden voor retour.
 3. Instructies: Ons team zal je voorzien van alle nodige instructies om het product naar ons terug te sturen.
 4. Kosten: De retourkosten zijn voor rekening van de klant. Deze variëren tussen de €6 en €14, afhankelijk van gewicht en locatie.
 5. Terugbetaling: Na ontvangst en controle van het product, zullen we het aankoopbedrag terugstorten via de door jou gebruikte betaalmethode.

Belangrijke punten:

 • Het product dient onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd te worden, met alle bijbehorende accessoires en handleidingen.
 • Retourzendingen moeten voorzien zijn van een track & trace code.
 • Beschadigde, gebruikte producten of producten zonder originele verpakking worden niet geaccepteerd.
 • Maatwerk of gepersonaliseerde producten vallen buiten ons retourbeleid, tenzij deze defect zijn of niet overeenkomen met de beschrijving.
 • Heb je een verkeerd of beschadigd product ontvangen? Neem dan direct contact met ons op, zodat we dit snel voor je kunnen oplossen.

Bij Game Hero willen we dat je met vertrouwen winkelt. Ons team staat altijd klaar om je te ondersteunen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Dank je wel voor je vertrouwen in Game Hero!

Game Hero heeft een bruisense community met heel veel enthousiaste (tech)influencers!

Ontdek al de geweldige setups en content die gemaakt is met onze producten en wordt geïnspireerd door de talloze mooie setups.

Onze Winner X1 in Minecraft?!

Ja, je hoort het goed. @Louisdepoui een bekende Minecraft bouwer die de meest geweldige bouwwerken maakt heeft onze bekende gamingstoel nagemaakt in Minecraft! Hij heeft hier maarliefst een week lang aan gewerkt. Andere fanatieke gamers vonden het gebouw ook erg interessant en dat betekent dat deze video maarliefst 2.5 miljoen keer bekeken is!

Game Hero X Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen

voor Wodan! Wodan is een gamer en zijn grootste wens was een complete gaming set-up.Mooi dat wij als Game Hero hebben kunnen meewerken aan de wensvervulling van Wodan.

Onze eigen socials

Game Hero heeft een actieve following met een totaal aantal volgers van 130,000. Maak hier kennis met onze socials en volg ons ook!

Lees onze blogs

 • Gamestoel versus Bureaustoel: De Ultieme Vergelijking

  , door Niels Schouten Gamestoel versus Bureaustoel: De Ultieme Vergelijking

  Lees meer 

 • De ultieme upgrade voor gamers: waarom een comfortabele gamestoel je prestaties boost

  , door Zino van Velzen De ultieme upgrade voor gamers: waarom een comfortabele gamestoel je prestaties boost

  Lees meer 

 • Geniet van comfort en prestatie met ergonomische gamestoelen

  , door Zino van Velzen Geniet van comfort en prestatie met ergonomische gamestoelen

  Lees meer 

Game Hero Winner X1 im Test

De Winner X1 is een gaming stoel van het Nederlandse merk Game Hero. Ik heb hem uitgebreid voor je getest. Veel plezier met het lezen van het testrapport en het bekijken van de video!

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.